Nyheder

DEASErhverv søger erhvervslejemål til udlejning

DEAS Erhverv søger erhvervs- lejemål til udlejning og gerne erhvervsejendomme salg.

  
2013 har indtil videre været et godt år for DEAS Erhverv, - hvor vi allerede nu har omsat tæt på 100 lejemål og salg. Af de – helt nøjagtig 93 handler – er bla. ét alene på 5.000m², Jernholmen, Hvidovre. Både udlejning og salg inde i positive rytmer i Jylland, men også især i Københavnsområdet.

Projektet omkring renoveringen af Det Nye Industriens Hus er nu afsluttet og vi er i gang med udlejning af de resterende, ledige lokaler. De mindste kontorer er på 562m² og man kan leje op til 1.210m² pr. etage. Lokalerne er lyse, velindrettede og er beliggende ’midt’ på Københavns Rådhusplads.

Bygningen har fået en aktiv og interessant facade mod Rådhuspladsen og Vesterbrogade, og har ændret markant karakter. Lokalerne i stueetagen er således åbne mod byen og giver liv til Vesterbrogade, idet butikkerne samles mod gadefacaden. Det skal understreges at ejendommen nu har status som en energieffektiv bygning grundet de valgte materialer, den benyttede teknologi og sidst - på grund af indretningen.

DEAS Erhverv har travlt med udlejning, som nævnt over hele landet, og har i denne forbindelse udvidet samarbejdet med forskellige afdelinger af home, f.eks. home Erhvervscenter i Næstved og ditto i Aarhus.

Et af de mest interessante lejemål vi har i opdrag er The CUBE, som vi nu har fået lov at opdele i mindre lejemål, så skulle du og din virksomhed have lyst til at bo i Hellerup med udsigt til vandet, så kontakt os for en fremvisning. De nærmere vilkår taler vi om.

Da vi allerede i år har udlejet 21.137m² vil ’nye’ lejemål være velkomne, så ring til os – vi lejer gerne dine lokaler ud til attraktive lejere.


DEAS Erhverv
Claus Hald, salgsdirektør