Nyheder

Estate Media konference

 I samarbejde med Estate Media var DeasErhverv vært ved konferencen: Erhvervs- og Boligmarkedet i København 2013.

Vi er stolte over, at få mulighed for at afholde denne begivenhed i vores nye lokaler på Flintholm, og glade for at kunne sige, at det var en stor succes.
Der var over 100 personer tilmeldt til konferencen, og gæsterne var fra alt fra mæglerfirmaer, banker, større advokaterfirmaer, entreprenører, kommuner, forsikringsselskaber, - ja, alle med interesse i investeringsejendomme var til stede.

Programmet for dagen var:
09:35 Københavns største udfordringer og muligheder
København står overfor en markant befolkningstilvækst. Alligevel er byens vækst fortsat lavere end en række af de nærmeste konkurrenter. Hvordan kan København i samarbejde med bygge- og ejendomsbranchen sikre, at byen fortsat fastholder væksten?
V/ Ayfer Baykal, Teknik- og miljøborgmester, Københavns Kommune

09:50 København udbygges for milliarder
Mere end 60 milliarder kr. er på vej til infrastruktur, almene boliger, skoler, institutioner og meget andet. Hvad bliver der    investeret netop nu, i hvilken takt foregår udbygningen, og hvad kommer udbygningen til at betyde for de enkelte kvarterer fra Sydhavnen til Nordhavnen og fra det boomende Amager til Carlsberg og Flintholm? De nyeste initiativer og aktuel udvikling. Kommunens økonomiske udvikling og formåen fremadrettet.
V/ Anne Skovbro, Direktør, Københavns Kommune

10:15 De vigtigste tendenser på ejendomsmarkedet i København
Mod forventningerne har afkastet holdt sig på et lavt niveau i København gennem hele krisen. Alligevel er der god efterspørgsel på investeringsejendomme. Lejepriserne er også stabile med opadgående tendens på udvalgte beliggenheder.
Vil city kunne konkurrere med de nye kvarterer og i givet fald, hvem skal så leje og investere hvor? Og kan udviklingen fortsætte og i givet fald, hvad skal der til for at fastholde den, hvilke tegn er der netop nu i markedet på den fremtidige udvikling, og hvad kommer investorinteressen og bygningstakten til at betyde for det fremtidige marked.
V/ Peter Winther, CEO, Sadolin & Albæk A/S
V/ Mikkel Andersen, Partner, Nybolig Erhverv København A/S
V/ Claus Hald, Salgsdirektør, DEAS Erhverv A/S
V/ Henrik Lyngskjold, Direktør, partner, DTZ Egeskov & Lindquist A/S

10:55 Kaffe & netværk

11:25 De nye kvarterer er på vej i spil - hvem investerer hvor?
Nordhavn er kommet i spil. Investorer er fundet til Carlsberg, og udlejningen har været markant stigende i Ørestad. Der sker noget i Københavns nye kvarterer. Vi sætter i denne debat fokus på de, hvad der kan udlejes og bygges. Hvilke krav henholdsvis de store og internationale lejere i markedet stiller og hvordan de bliver honoreret i de kommende år. Vi ser også nærmere på om de opadgående vækstprognoser for Københavns befolkning fortsat kan gøre udviklerne ekstatiske eller om der er forbehold.
V/ Morten G. Fossum, Direktør, CCO, Carlsberg Byen P/S
V/ Marius Møller, Adm. Direktør, NCC Property Development A/S
V/ Nicolai Andreas Irminger Sonne, Projektchef, By & Havn

12:00 Særligt tema: Detailudviklingen i København
Nogle steder står butikkerne på nakken af hinanden for at komme ind på de gode beliggenheder, men de seneste år er der samtidig kommet pres på butiksmarkedet med højere tomgang og faldende priser. Hvordan kommer markedet til at udvikle sig de kommende år? Hvad kan der bygges og udvikles i København, og hvordan kommer det til at præge markedet.
Hvordan vil priser og efterspørgsel udvikle sig, og hvilke brands og mærker er på vej ind på markedet.
V/ Ole Hammershøj, Direktør, CBRE | Retail
V/ Stig Birk Dørler, CEO, Absalon & Co.