Om os

Om os

e-fakturering

DEAS Erhverv er overgået til elektronisk fakturering. Det betyder, at du som leverandør kan sende fakturaer og kreditnotaer til vores EAN/GLN-nummer i fakturaformatet OIOUBL. Fakturaer skal stiles til DEAS Erhverv og fremsendes via DEASs EAN/GLN-nummer.  Læs mere om hvordan e-fakturaer fremsendes og hvilke oplysninger e-fakturaerne skal indeholde her

Erhvervsmægler for alle
DEAS Erhverv vil være landets ledende erhvervsmæglervirksomhed med tilbud om alt inden for udlejning, vurdering, køb og salg af erhvervs- og investeringsejendomme.

Erhvervsudlejning
DEAS Erhverv er specialister inden for udlejning af kontor- og domicilejendomme, udlejning af industri- og produktionsejendomme, udlejning af detailbutikker og centerejendomme samt køb, salg og vurdering af investeringsejendomme.

Afsættet er stærkt. Vores indsigt i moderne byggemetoder, ejendomsjura og ejendomsadministration gør, at salgsprocessen er i professionelle og trygge hænder hele vejen rundt. Vores mæglere er løbende på skolebænken for at tilegne sig den nyeste viden og har samtidig fokus på at dyrke præcis de relationer, der ender i en lejekontrakt, et køb eller et salg.

I DEAS Erhverv arbejder vi med udgangspunkt i det enkelte lejemål og den enkelte ejendom og kunde - hver sag er en individuel sag, der kræver individuelle løsninger. Vores reaktionstid er kort, og vi sætter os grundigt ind i kundernes behov, ønsker og succeskriterier.

Samtidig er det vigtigt for os, at vores kunder kender og har adgang til alle de fordele, der er ved at være kunde i DEAS.

DEAS Erhverv koordinerer og afstemmer med øvrige kompetencer i DEAS, så kunder med andre ord får en hel pakke af relevante, tilpassede serviceydelser ‘med i købet'.


Salg og vurdering af investerings- og brugerejendomme
DEAS Erhverv er specialister i salg af investeringsejendomme. Gennem årene har vi under navnet JKE formidlet ejendomme i alle kategorier lige fra den lille butiksejerlejlighed til strøgejendomme, kontorejendomme, bolig- og erhvervsejendomme og boligudlejningsejendomme.

Vi varetager også sælgers interesse ved salg af brugerejendomme til kontor, industri, håndværk, butik, undervisning og logistik.

Vi tilbyder
•Salg af investeringsejendomme
•Sale & Lease Back
•Salg af boligudlejningsejendomme
•Salg af brugerejendomme
•Køberrådgivning
•Vurdering.